Gå til hovedindhold

Tøj hacks

Oplev sjove, hurtige og kreative måder at genopfriske og genbruge dine yndlingsting på og give dem en ny chance.
Restyle en skjorte
Forvandl din basic skjorte til et statement piece med nogle enkle, men effektive stylingteknikker. Her er hvordan.
Få en kjole til at sidde strammere
Er din kjole for løs? Prøv dette hack for at få den til at passe perfekt rundt om taljen ved kun at bruge to sikkerhedsnåle og et stykke snor eller bånd.
Flossede jeans
Ser dine jeans lidt outdated ud? Du skal ikke smide dem ud endnu. Pift dem op med blot en stor saks og en lille neglesaks - sådan gør du det.
Luk et armbånd selv
Har du svært ved at lukke et armbånd på egen hånd? Bare rolig, vi har styr på det - du skal bare bruge en papirklips.
Lav dit tørklæde om til en top
Er du klar til en aften i byen, men mangler en fed top, der passer til outfittet? Alt du behøver er et tilstrækkeligt langt tørklæde, som du kan folde til et rektangel - lad os skabe en ny top på under et minut.
Lav dit tørklæde om til en balaclava
En balaclava er en trendy accessorie til den kolde årstid, og du behøver kun dit yndlingstørklæde for at lave en. Her er hvordan.
Stram op i taljen på dine jeans
Er dine jeans for løse i taljen? Du behøver hverken en skrædder eller et par nye jeans endnu - du kan ændre størrelsen på din linning derhjemme med denne hurtige løsning, der kun kræver et stykke snor eller et bånd.
Hold dine ærmer rullet op
Er dine ærmer for lange? Her er et hack uden syning til at forkorte ærmerne ved at holde dem rullet op på ingen tid - alt du behøver er to hårbånd eller elastikker. Let's go!
Sådan fikser du snoren i din hættetrøje
Har din snor en tendens til at komme ud af din hættetrøje? No worries! Her er hvordan du fikser den med en sikkerhedsnål.
Spice dine sneakers op
Har du for mange sneakers i din garderobe og leder du efter noget mere supreme? Opgrader dine hvide sneakers derhjemme - her kan du se, hvordan du nemt kan booste dem som en pro.
Udvid dine jeans i taljen
Hvis dine jeans er begyndt at føles lidt stramme, så kan vi hjælpe dig. Du har ikke brug for et par nye jeans, du har bare brug for et hårbånd - forlæng linningen på dine jeans med denne smarte løsning.
Reparer et lynlåstræk
Er lynlåsens træk gået i stykker eller er den gået helt af? Gå ikke i panik! Alt du behøver er en papirklips.