Gå til hovedindhold

Find dit bedste fit
Sådan vælger du det rigtige jakkesæt

Find dit bedste fit Sådan vælger du det rigtige jakkesæt
Sådan vælger du det rigtige jakkesæt184

Lad os tale om jakkesæt

Et godt jakkesæt er behageligt, giver dig ekstra selvtillid og giver et godt førstehåndsindtryk. Hvad skal man overveje, før man køber et? Stoffet, årstiden og pasformen. Når det gælder stof, er tre af de mest almindelige valg uld, bomuld og hør. Uldjakkesæt er alsidige og perfekte til brug året rundt, da de giver varme i det køligere vejr og åndbarhed, når det er varmere. Jakkesæt i bomuld er et let og åndbart valg til varmere vejr og mere afslappede lejligheder. Jakkesæt i hør er det oplagte valg til varme dage, da de giver uovertruffen åndbarhed og en afslappet, tilbagelænet stemning. Så uanset om du gør dig klar til en formel begivenhed eller blot ønsker at løfte din hverdagsstil på kontoret, kan valget af det rigtige jakkesæt gøre hele forskellen. Lad os dykke dybere ned i pasformen.

Den almindelige pasform

Regular fit jakkesæt giver en ubesværet pasform, der er både behagelig og stilfuld. De er designet med lidt mere plads omkring lår og skuldre, hvilket sikrer en god bevægelsesfrihed. Blazerens arme og skulderpasformen er blødere, hvilket øger den generelle komfort. Jakkesæt med almindelig pasform er perfekte til forskellige lejligheder, uanset om det er en dag på kontoret, en sjov fest eller at møde forældrene for første gang - især i en tidløs marineblå nuance, som tilføjer et strejf af raffinement. Brug en mere afslappet tilgang til et regular fit ved at sætte blazeren sammen med jeans eller chinos for at få et lækkert weekendlook.

Slim fit

Et slim fit jakkesæt er en tidløs klassiker, der aldrig går af mode. Det tilbyder det bedste fra begge verdener takket være dets skræddersyede raffinement og behagelige bærekomfort. Taljen er mere fremhævet med en naturlig skulderpasform og er formsyet omkring resten af kroppen, uden at den føles begrænsende. Bukserne er tilspidsede og slanke, hvilket skaber et pænt, kontureret look. Den er ideel til enhver lejlighed, der kræver et jakkesæt. En version i grå betyder business og er universelt passende på alle årstider. Er du klar til at klæde dig på med stil og raffinement? Så er det slim fit.

Hvad er dit farvevalg?

Når det gælder farver, der aldrig går af mode i jakkesætverdenen, er det blå og sort. Den klassiske blå er en tidløs nuance, der ubesværet giver selvtillid og alsidighed. Den blå farves alsidighed kender ingen grænser - fra dag til nat, fra arbejde til fritid, den går problemfrit på tværs af alle lejligheder. Tidløs sort er indbegrebet af raffinement. Vælg et sort jakkesæt for et elegant og poleret look. Perfekt til formelle begivenheder eller en aften i byen, sort udstråler selvsikkerhed og elegance i enhver situation. Med sin tidløse appel forbliver sort en basisgarderobe, der går ud over trends og sæsoner og sikrer, at du altid gør et stilfuldt indtryk.

Raúl - Classic Black Suit Look
Find dit bedste fit Sådan vælger du det rigtige jakkesæt