Gå til hovedindhold

Din ultimative guide
Sådan vælger du den rigtige skjortepasform

Din ultimative guide Sådan vælger du den rigtige skjortepasform
Sådan vælger du den rigtige skjortepasform62

At knække trøjekoden

Klæd dig på til det job, du vil have, siger man. Den rigtige skjorte vil hjælpe dig med det. Først og fremmest er pasformen afgørende. Slim, regular eller comfort fit? Dernæst skal du huske på materialet. En god bomuldsskjorte er åndbar, slidstærk og behagelig, hvilket gør den perfekt til daglig brug. Med hensyn til farve er en hvid skjorte en klassiker, der matcher ethvert jakkesæt, men du kan også vælge bløde nuancer af blå, grøn eller pink. Alle disse elementer spiller en vigtig rolle i skabelsen af den perfekte skjortegarderobe. Dyk ned i vores guide for at opdage kunsten at mestre dit skjortespil.

Slim fit

Den slim-fit skjorte er lavet til den moderne mand, der sætter pris på at se skarp ud, og har en tilspidset talje og et formsyet design. Den vil ubesværet fremhæve din kropsbygning og samtidig sikre ubegrænset bevægelighed. Slim-fit skjorter kan ubesværet bruges under sweatre, blazere eller jakker. Uanset om du skal til det store møde eller mingler til en netværksbegivenhed, er denne skjorte et godt valg for dem, der sætter pris på et elegant look.

null i
Din ultimative guide Sådan vælger du den rigtige skjortepasform

Den almindelige pasform

Regular fit-skjorten har en ren og behagelig pasform, der gør den til et alsidigt valg til hverdagsbrug. Den klassiske silhuet har præcis den rette mængde plads omkring brystet og taljen - hverken for stram eller for løs. Takket være det tidløse og polerede look kan den let dresses op eller ned til enhver lejlighed. Og så passer den godt til mænd i alle kropsformer og størrelser.

OLYMP null i